Dressuur uitslag

Klasse B (zonder galop)

1e Chanel met Flora

2e Janne met Wies

 

Klasse B met galop

1e Elize met Wies

2e Dide met Sabau

 

Klasse L1

1e Rozanne met Dustin

2e Yanissa met Flora

 Alle deelnemers hebben heel knap laten zien wat ze hebben geleerd, en verdienden beslist allemaal een 3e plaats waar natuurlijk een mooie roze rozet bij hoort!

Allemaal van harte gefeliciteerd!

november 2014Dressuurwedstrijd  1 november 2014

Een heerlijk zonnig begin van de dag bij Ponygeluk-Mireille in Brummen, klaar om van deze dag een  echte dressuurwedstrijd te maken!

 Zon overgoten op deze 1e dag in november werd er vandaag door een flink aantal amazones met hun lievelingspony's gestart. Overal stralende gezichten, er is hard geoefend door alle deelnemers en dat viel de jury dan ook meteen op! Knappe prestaties door de aller-jongsten en mooie resultaten ook door de al meer gevorderde ruiters. 

 

De beide jury-dames waren onder de indruk van de prestaties, evenals het publiek! Voor elke deelnemer was er welverdiend applaus!

Natuurlijk waren er veel vrijwilligers en door hun inzet en toewijding liep deze dag geweldig! Voor de koffie en limonade werd gezorgd. Corrie en Arie bedankt voor jullie inzet!

In de pauze werd er door Mireille een spetterend viertal demonstratie gegeven en tot slot een 5-tal op muziek, helaas ontbrak amazone CLaire, een longontssteking is niet leuk, we wensen haar beterschap!

Foto's volgen zeker snel van deze dag, en heb je mooie foto's?  mail ze door dan komen ze op de site!

Bedankt allemaal voor jullie deelname en voor deze gezellige dag!

 

Allemaal winnaars:

http://www.mijnalbum.nl/Album=V63NWKUZ