Sfeer impressie van

2 juni, buitenrit

Wies met haar vriendinnetje

 

 

 

 

 

 

 

 

Dustin met zijn vriendinnetje!

 

 

 

 

 

Elmo en Claire - fijne dag-

 

 

 

  

 

 

  

 

Christa en Pollix

 

 

 

 

 

 

 

 

Yanissa & Eastern * zo gezellig

 

 

Bonita en amazone op buitenrit, heel knap gedaan!

Buitenrit 2 juni 2013  buitenrit

Met z'n allen, en vooral samen de pony's in de ochtend klaar gemaakt voor de reis naar Gorssel! Want wat hadden we er zin in! Voor het eerst een echte buitenrit op je lievelingspony of paard.  Zo'n buitenrit is best wel spannend, maar vooral erg leuk. Zeker als je dan de omgeving van Gorssel gaat bekijken, de weergoden waren ons ons goed gezind. Een stralende middag vol zon en blije pony's.

Dat we met goede zin aankwamen in Gorssel blijkt wel uit de foto's.  Eenmaal gezadeld en/of bij Manuela en Bonnie op de koets? begon de rit van zeker 2 uur. De ruiters en amazones lieten zich van hun beste kant zien, en stelden de pony's op hun gemak zodat ook de viervoeters konden genieten van de omgeving. Onderweg hebben we genoten van krentenbroodjes en limonade in de pauze! En er was tijd voor ijsjes op de terugweg!pauze met limonade en broodjes

Wat hebben we genoten! Zeker voor herhaling vatbaar, of? Wie durft en zin heeft? ga met Pongeluk-Mireille een dag rijden op de Veluwe bij Kootwijk! Je waant je dan alsof je op vakantie bent, met je eigen pony!

Meer nieuws volgt, of informeer bij Mireille.Ysjes bij de Zevenspong

 

 

 

 

 

 

 

 

 fotocollage buitenrit:

http://www.mijnalbum.nl/Album=6VPLSDTC 

Een leuke impressie vol vrolijke snuitjes van ruiters, amazones en de pony's!