Wat fijn dat de shetlanders Freddy en Friend deze dag meededen, en wat zijn ze lief!

Pony-doe-dag 24 februari 2015

Een fijne vakantie ochtend voor 9 enthousiaste jonge pupillen van 'Ponygeluk-Mireille'.  Want jawel, ook deze vakantie werd er weer een gezellige pony-doe-dag georganiseerd.  Een dag waarop de kinderen al vroeg werden werden verwacht!  Een dag waarop er geholpen werd met alles wat er  zoal op en rondop de manege gedaan moet worden.

Liefdevol werden de paarden gevoerd; in de wei of paddock gezet,  geknuffeld en van hoofd tot staart gepoetst tot alle viervoeters glommen als een spiegel. Dit vonden ze allemaal heel fijn, dik pak winter haar wordt langzaam weer een zomervacht; en wat kriebelen die haren.  De kinderen genoten; de pony's en paarden ook. Vandaag deed voor het eerst nieuwkomer Rinette mee, een jonge merrie van maar liefst 1,70 m hoog. Groot en klein naast elkaar blijkt prima te kunnen!  Dat laat de foto wel zien!  Wat fijn dat ze een nieuwe welkome aanwinst is in Brummen!

De deelnemers genoten zichtbaar; voor herhaling vatbaar! Was het maar elke dag vakantie, werd er gezegd, want vooral het ponyrijden deze dag was geweldig!  Hard werken wordt beloond, alle deelnemers hebben de dag afgesloten met z'n allen tijdens een heel gezellige les! Heerlijk op de rug van hun lievelingsdier.

Hou de site in de gaten, en het prikbord op de manege; er volgen in de vakanties beslist meer dagen!