Demonstratie 'kur op muziek'

Aan het eind van de wedstrijd, voor de spannende prijsuitrijking zal Mireille speciaal voor alle deelnemers en publiek een 'Kur op muziek' demonstratie rijden met haar paard Elmo!  Beiden hebben er zin in en zijn zich al druk aan het voorbereiden. Dressuur op muziek rijden is net als 'SAMEN DANSEN' dus dat wordt hardstikke leuk!

 

Onderlinge dressuurwedstrijd 20 juni 2015

 

Al weer even geleden werd er vrolijk en fanatiek gestreden op de dressuurwedtrijd bij Ponygeluk-Mireille. En nu is het eindelijk weer zover; de nieuwe datum voor deze leuke en sportieve dag in Brummen is bekend:

Zaterdag 20 juni, opschrijven dus in je agenda!

Heb je zin om je familie, ouders, ooms, tante's, opa's, oma's, vriendjes en vriendinnetjes te laten zien wat je allemaal al hebt geleerd in de lessen bij 'ponygeluk-mireillle'? meld je dan aan via het inschrijfformulier op stal! Leuk dat je mee doet!

Dit keer is er ruimte voor 30 deelnemers en misschien doe jij straks wel mee op je lievelingspony of paard?!

Voor iedereen is er individuele begeleiding van Mireille en is er vriendelijke vakkundige jury die uit kijkt naar jullie prestaties! Natuurlijk is er voor iedereen een prijs te winnen en zeker gaat de beste combinatie naar huis met een echte beker!

Graag tot ziens, het wordt een super gezellige dag, sportiviteit voorop!