knappe deelnemers

 

  

 

Geslaagde dressuurwedstrijd 28 september 2013

Een fantastisch gezellige sportieve dag bij Ponygeluk-Mireille! al vroeg een gezellige drukte

Al vroeg in de frisse maar zonnige ochtend veel activiteit bij Stal Hoog-Helbergen. Want jawel, alweer de tweede dressuurwedstrijd georganiseerd door Ponygeluk-Mireille. Maanden aan voorbereiding dor alle deelnemers, en wat lieten alle amazones zien wat ze al hebben geleerd. De pony's zagen er mooi uit; glanzend en vol met knotjes in de manen.  De ruitertjes mooi in tenue en wat nog veel belangrijker is?  Allemaal een glimlach op de geconcentreerde snoetjes. Wat werd er vandaag enorm goed gereden door alle deelnemers. Er was vandaag geen enkele verliezer, allemaal wel verdiend met een mooie rozet naar huis. Allemaal winnaars deze dag.

De prijsuitreiking was spannend, vrijwillgers werden in het zonnetje gezet evenals familie Breukink, Corrie en Arie worden bedankt voor hun hulp en enthousiasme deze dag.

Er werd vandaag individueel gereden, alle deelnemers in hun eigen klasse. Dat deze deelnemers veel hebben geleerd werd duidelijk; een wedstrijd rijden en dan laten zien hoe goed je het al kan - leuk en spannend tegelijk-  voorbereiding in de ochtend door enkele deelnemers

Vandaag behoorde ook een demonstratie viertal rijden tot het programma.

Een grandioos slot van deze mooie dag in Brummen. Het welgemeende applaus van het publiek gaf weer dat het en prachtige show was deze middag! Het grote aantal toeschouwers stond ademloos te kijken in de overvolle kantine. Wat knap gedaan van dit viertal. Foto's van deze demonstratie volgen natuurlijk op de site.

4-tal demonstratie 

 

 

 

 

 

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

 

Bedankt voor jullie enthousiasme, gezelligheid en sportiviteit! 

http://www.mijnalbum.nl/Album=Y8MRHSXU&Foto=NANJYWOJ