Terwijl Mireille drukdoende was de laatste voorbereidingen te treffen om per april 2012 met 'Ponygeluk-Mireille van start te gaan was er ook nog tijd en aandacht voor de plaatselijke dagbladen.

Hiernaast vindt u het gepubliceerde artikel.

Tevreden en blij met alle positieve reakties. Zeker een extra stimulans om kwaliteit te leveren. Sportiviteit en gezelligheid voorop!

Met vriendelijke groet, Mireille.

 

Altijd al willen leren pony rijden? bij ‘Ponygeluk- Mireille’ kan dat! Brummens weekblad

Eefde/Brummen – Bevlogen  & enthousiast laat  Mireille van Heuven weten dat per 2 april in het leven is geroepen ‘Ponygeluk-Mireille’ waar u of uw kind onbevangen  & betrouwbaar kan komen kennis maken met het leren pony-rijden in de omgeving van Zutphen/Brummen/Eefde.

Na een gastvrije kennismaking met koffie in de kantine volgt meteen een rondleiding door ‘Stal Hoog-Helbergen’ te Brummen waarbij een vriendelijke Golden Retriever mij enthousiast en vrolijk begroet. Met gepaste trots laat kersverse oprichtster van ‘Ponygeluk Mireille’de faciliteiten zien waar ze gebruik van maakt. Eenmaal langs de kantine, paddocks, buiten- en binnen rijbaan gekomen te zijn stelt ze meteen met liefde en passie haar pony’s en paarden voor. Tevreden snuivend staan Cindy, Bonnie, Elmo & Eastern in ruime boxen te luieren in het voorjaarszonnetje. Diverse andere glanzend uitziende paarden staan te genieten in de paddock.

Oprichtster van ‘Ponygeluk-Mireille’ weet meteen met liefde en enthousiasme uit te leggen waarom ze recentelijk begonnen is met ‘Ponygeluk-Mireille’. ‘Zowel als kind en als volwassene ben ik altijd actief geweest in deze branche. Als amazone, instructrice en als allround stal-manager werd ik me bewust dat het houden van een eigen pony of paard niet altijd zomaar mogelijk is’. Het voor jonge kinderen mogelijk maken van sport in combinatie met pony’s en het plezier daarvan ervaren is haar drijfveer. Voorop staat het met vertrouwen leren omgaan met  pony’s. Ook de verzorging en het besef van verantwoordelijkheidsgevoel vindt zij belangrijk bij haar pupillen. Dit wil ze graag delen met jonge mensen die er ook van dromen om pony te leren  rijden.Vandaar het ontstaan van Ponygeluk-Mireille.

‘Ponygeluk-Mireille’ biedt individuele- en in kleinschalige ponyrijlessen aan. Daarnaast zijn er in weekenden en schoolvakanties pony-verwen-middagen georganiseerd waarin het spelenderwijs omgaan met pony’s centraal staat.

Heb je nog nooit op een pony gezeten en wil je dat wel graag leren?  Of wil je graag al je vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen op een pony-feestje?  Pony’s knuffelen, vertroetelen, verzorgen, berijden en met al je vriendjes en vriendinnetjes na een ponyfeestje patat of pannenkoeken eten? Dat kan allemaal!

 Kijk voor meer informatie op www.ponygeluk-mireille.nl of bel tel. 06-14527439